Keçi Peynirli-Cherry Domatesli Tart

Malzemeler
2 parça büyük boy milföy hamuru (veya 4 kare milföy)
250 gr keçi peyniri veya lor peyniri
250 gr şeker domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Birkaç dal taze kekik
– Fırını 200 dereceye ayarlayın. Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartıp yaklaşık 15-20 dakika yumuşayıncaya kadar oda sıcaklığında bekletin. Kare milföy kullanacaksanız, iki hamuru yan yana gelecek şekilde birleştirin. Hafif unlanmış zeminde merdane ile hamurları hafif inceltin.
– Kenarlardan 1,5 cm kadar boşluk bırakıp peyniri hamurların üzerine paylaştırın ve bastırarak yayın. Kenardaki boşlukları peynirin üzerine doğru kapatın ve açılmaması için bastırarak yapıştırın.
– Domatesleri ortadan ikiye kesin ve peynirinkxfhggflçherrdcttxszşç awsas b üzerine dizin. Tuz, karabiber serpiştirin. Kekik yapraklarını üzerine serpiştirip zeytinyağı gezdirin. Fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Taze kekik yaprakları serpiştirip servis yapın.